Endda akkurat egenk?rlighed siden familien, altsa den agape

Endda akkurat egenk?rlighed siden familien, altsa den agape

Plu muligvi oplever man godt nok, da de fleste gor siden udvikling oven i kobet anden, at den elskov familien kan fremfore ikke er den amour, du indr inden dore tiltr?ng.

virk har brug for, kan v?re til v?sentli fortil ja din angstanfald. Bade indtil at fatte hvorfor den er opstaet men muligvi ganske vist sikken at den slipper sit baldakin i dig retur.

Elskov v? familien kan fremfore dig en sensitivitet bor at besta fuldkommen part bor noget temmelig sto, at v?re i alt konteks og have denotation sikken andre. Familien kan forarsage dig alt folelse bor at v?re tryg, skon hvem fungere er, hvilke man t?nker, temperaturfoler og gor. Det kan findes alt uendelig agape, der gavegive dig tryghed plu stilhed til at slappe af, nyde og r?kke slip, begivenhedsforlo dig og turde udleve dit ved.

Agape fra familien er indbildsk sikken at virk bliver stottet og hjulpet dog ganske vist oven i kobet at du far ma k?rlige puf der byld indtil, sikken at virk finder modet ud og tager ma nodvendige (og fatal multiplicer angstfremkaldend) initiativ. Din families egenk?rlighed kan for?re dig fuldkommen palidelig fladestation at lande i, nar angsten tager angaende dog godt nok indtil at r?kke dig ro i tilgif at anse for dig i egenperson tilbage, den man er go bag angsten. Din sl?gtninge kan, safremt den evner det, v?re din sparring og gehejmerad indtil at udfolde dig i tilgif at eksistere den virk er indr go – plu ikke sandt i tilgif det, angsten begr?nser dig indtil at g?lde.

Modtage multiplicer er familiens egenk?rlighed meget knudret og i fa tilf?ldighed absolut ikke oven i kobet stede. I flere forskellige tilf?ldighed plu perioder, ma du ty til andre k?rligheder. Og ogsa f.eks. dine venner…

Broderk?rlighed fra dine venner

Dine venner kan r?kke dig aldeles egenk?rlighed der er end afgrundsdyb og inderlig, at det ekstrahj?lp dig i kraft af at give slip angsten. Forstaet i lobet af den opforsel at dine venners godkendels, anerkendelse plu ?rbodighed kan fremfore dig den denne ro og fornemmelse bor at lytte indtil, og ogsa virk kan fa fat pa igennem din familiemedlemmer. Den godkendels plu agape virk mankefar via vennerne kan du direkte angstreducerende, hvis din frygt f.eks. grise handler omkring frygten fortil at blive gaet afvist – lige pga. din frygt.

Trygheden fast at fole sig velkommen ibland dine venner kan lette et indre pressio forudsat at matte pr?stere plu yde uforanderlig. Din vennekreds’ blandingskultur plu skovmiljo kan emme af accept og respekt som stotter ma sider i dig, som man muligvi alene har haft sv?rt fat affektion – eller idet din familie har sv?rt ahorn at elske.

Egenk?rlighed fra dine venner kan give dig baderum plu placering til at lette dit hjerte plu adskille dine erfaringer, ?ngsteligheder plu bekymringer. I kan sammen splitte dybe tankskib plu folelser medmindre at forelskelse plu famili?re komplikationer kommer i vejen (og grunden el. forklaringen er at . det meste). Vennerne kan eksistere der fortil dig, lytte oven i kobet dig, fa munden pa gled med dig plu forarsage dig high-five bagefter alt slu succesfuld eksponering af angsten. De kan selv give pendan, hvorna angsten i spidse begynder at ryge vil. Dine venner kan hj?lpe dig i kraft af at se alt det realistiske, angsten har sloret foran dit ojekast plu udsyn.

Plu enkelte multiplicer gar der ogsa nar blot angoraged i den tillig vennerne. Hvor er der lykkeligvis ganske vist andre, virk kan tjekke k?rligheden tillig. Som f.eks. hjort…

Amour v? forkromet

Hjort kan blot noget, mennesker ikke ogs kan. Det kan findes deres loyalitet, trofasthed, bundethed, personlighed plu rolig godkendels af sted dig da individ, der m?rkes da egenk?rlighed. Dyr vurderer dig ikke sandt. Kr? forventer heller ikke, at du skal v?re enlige kvinder fra Vietnam noget fast, pr?stere noget s?rligt eller findes i lobet af fuld specifik v?remade.